Donateur worden?

Als u een vaste donateur wordt, kan MDA Nederland investeren in hulp van een blijvend karakter, vooral daar waar hulp het hardst nodig is.

Wij houden al onze donateurs regelmatig op de hoogte via de MDA rondzendbrief en ons jaaroverzicht. Bij elke rondzendbrief ontvangt u een acceptgiro. Er wordt dus niet automatisch iedere maand een bedrag van uw rekening afgeschreven. U bepaalt zelf of u van de acceptgiro gebruik wilt maken en zo ja, welk bedrag u wilt doneren. U kunt u aanmelden door een mail met uw naam en adres te sturen aan info@mda-nederland.nl of te bellen naar 06 36339308.

Als vaste donateur kunt u op naam ‘a Friends of Magen David Adom’ kaartje krijgen. Dit kaartje is 1 jaar geldig en kan worden aangevraagd via info@mda-nederland.nl. De aanvraagtermijn is minimaal 6 weken. In Israël krijgt u op vertoon van dit kaartje gratis eerste hulp en ambulance vervoer. U dient wel een zorgverzekering te hebben en het dekt niet de volledige medische hulp.

 

Eenmalige donatie

Help mee om de hulp van Magen David Adom in Israël uit te breiden. Gezien de toenemende dreiging in de regio, aanslagen en de bevolkingsgroei is extra financiële steun hard nodig. Geef via één van de onderstaande bankrekeningen:

NL09 INGB 0003 6494 83
NL42 RABO 0336 2540 67

of

Doe direct een eenmalige donatie middels onderstaande iDEAL betaling!

Uw donatie

  • Nadat u op de knop 'Doneer nu' heeft geklikt wordt de pagina opgeroepen waarbinnen u uw bank kunt selecteren.

 

Wilt u een reactie? Mail dan uw naam en adres naar info@mda-nederland.nl.

Als u vanuit het buitenland wil doneren, kunt u als swift code SWIFT/BIC: INGBNL2A noemen. Bank account: NL09INGB0003649483 from MDA Nederland.

Bijzondere schenkingsvormen

Wilt u meer weten over periodiek schenken, overweegt u MDA in uw testament op te nemen, of wilt u een bijzondere gift doen? Kijk dan op de pagina ‘Bijzondere schenkingsvormen’.